(Gebruikte) pallets kopen in regio Terneuzen

50.000 pallets op voorraad Veel verschillende soorten Levering binnen 24 uur

Gebruikte pallets kopen nabij Terneuzen

Pallets zijn heel handig als het gaat om het vervoeren van producten, dozen, zakgoed, staal en meer. Een pallet geeft namelijk een vaste bodem waarop alles gestapeld en vastgezet kan worden. Bovendien zijn pallets met een steekwagen zeer gemakkelijk te vervoeren in en om Terneuzen. U rijdt zo de pallets in een vrachtwagen en vervolgens brengt u ze net zo gemakkelijk naar de bestemming. Het is milieuvriendelijk om een pallet meerdere malen te gebruiken. Bovendien lopen de vervoerskosten dan ook niet op, want u hebt niet iedere keer weer nieuwe pallets nodig. Daarom is het mogelijk om bij ons gebruikte pallets te kopen voor uw bedrijf in Terneuzen.

Pallethandel voor o.a. Terneuzen en omgeving

Wij hebben op ons grote terrein van bijna 12.000 m2 50.000 pallets in verschillende maten klaar liggen, zodat u gemakkelijk uw producten vanuit Terneuzen kunt vervoeren. Bij onze pallethandel kunt u oude pallets verkopen en alreeds gebruikte pallets kopen. Oude pallets worden door ons gerepareerd, zodat ze weer een tweede leven krijgen voor een nieuwe lading. Indien gewenst voldoen zowel onze nieuwe als gebruikte pallets aan de eisen van ISPM 15 voor export voor uw bedrijfsvoering in Terneuzen.

Duurzaam ondernemen, duurzaam exporteren

Als u producten produceert, dan wil u dat natuurlijk zo duurzaam mogelijk doen. U investeert bijvoorbeeld in groene energie, zorgt dat u minder water gebruikt (als dat nodig is) en maakt zo min mogelijk gebruik van schadelijke stoffen. Om uw productieproces nog meer te verduurzamen kiest u voor alreeds gebruikte pallets om uw producten mee te vervoeren. Bovendien kunt u met uw klanten afspreken dat u de pallets weer ophaalt, want na gebruik verkoopt u de pallets weer net zo gemakkelijk bij onze pallethandel , zodat een andere ondernemer deze weer kan gebruiken. Zo maakt u uw exporttraject ook een stuk duurzamer.

Pallet kopen nabij Terneuzen

Of u nu tien of duizend pallets nodig hebt, u kunt bij ons voor al uw transportdoeleinden een pallet kopen vlakbij Terneuzen. U kunt kiezen uit nieuwe pallets die bij ons in de pallethandel geproduceerd worden, maar ook gebruikte pallets voor Terneuzen kopen. Deze zijn duurzaam en dat is weer goed voor het milieu en uw bedrijfsimago.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact op met Spruijt Pallethandel. Bel 0118-63 92 75 of stuur een e-mail naar info@spruijtpallets.nl.

Spruijt Pallethandel Ritthem

Duurzaam ondernemen in de regio Terneuzen met pallets van Spruijt Pallethandel

Neem contact met ons op