Kunststof pallets kopen in regio Goes

Wij van Spruijt Pallethandel in Vlissingen Oost hebben ons gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte pallets. Hergebruik is een duurzame manier van werken met materialen, waardoor het niet ten koste gaat van het milieu. Naast de klassieke houten pallets, leveren wij ook kunststof pallets, chemiepallets en bijzondere pallets zoals fruitkisten en IBC-containers.


Kunststof pallets kopen?

 

Wij leveren niet alleen in Vlissingen, maar ook in de regio Goes. Het is eveneens mogelijk om uw pallets bij ons te laten repareren, ons bedrijf heeft een reparatieafdeling met gespecialiseerde medewerkers. Zij maken uw beschadigde pallets weer klaar voor gebruik.

 

Onze kunststof pallets zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Ze zijn efficiënt te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken volgens de HACCP-norm en ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en dus duurzaam. Met het oog op voedselveiligheid is het met name bij de opslag en het transport van voeding van belang om te kiezen voor kunststof pallets. Maar ook in andere sectoren zijn plastic pallets een duurzame en hygiënische keus. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte pallets, in verschillende maten en voor een voordelige prijs.

 

Duurzame kunststof pallets kopen?

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen 24 uur leveren wij uit onze imposante voorraad uw bestelde pallets. Met onze eigen wagens zijn wij actief in geheel Zeeland en ver daarbuiten.

Can't find your question? Call us now: 0118-63 92 75