Gebruikte pallets kopen voor Moerdijk

Spruijt Pallethandel is dé specialist op het gebied van pallets. Als gespecialiseerde pallethandel bieden wij een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte pallets van hoge kwaliteit. Ook leveren we specifieke exportpallets voor Moerdijk. Met ruim 50.000 pallets op voorraad hebben wij voor elk transport of opslag de juiste pallets beschikbaar.

 

Wij leveren verschillende soorten pallets waaronder ook kunststof pallets, chemiepallets en pallets die specifiek zijn behandeld voor de export. Onze pallets zijn beschikbaar in diverse maten en afmetingen, ook is het mogelijk om pallets op maat te laten zagen. Al onze pallets zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden uitvoerig gecontroleerd voordat we ze aanbieden.

Gebruikte pallets kopen

Bij Spruijt Pallethandel kan je ook gebruikte pallets kopen. Onze gebruikte pallets zijn onderworpen aan een zorgvuldige inspectie en waar nodig gerepareerd. Deze pallets voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als onze nieuwe pallets. Dit is een duurzame keuze en bovendien bieden wij deze pallets aan tegen een scherpe prijs, wat het mogelijk maakt om kosten te besparen zonder concessies te doen op kwaliteit.

Gebruikte pallets voor export

Als ervaren leverancier begrijpen we het belang van een snelle levering aan de haven- en industrieterreinen voor Moerdijk. Daarom leveren wij ook exportbehandelde pallets voor Moerdijk die voldoen aan de strenge eisen van de ISPM 15-normen.

 

We bieden ook de mogelijkheid om pallets op maat te zagen en te repareren. Hierdoor zijn onze pallets te gebruiken bij elke gewenste afmeting en benodigde draagkracht, en garanderen we veilig en stabiel vervoer van de lading. De pallets zijn voorzien van de juiste markering en hebben een hittebehandeling ondergaan. We zijn lid van de stichting Markering Houten Verpakkingen en kunnen garanderen dat onze pallets voor exportzendingen voldoen aan de internationale eisen en regelgeving.

 

Dus of u oude pallets wilt verkopen, of juist pallets op maat wil krijgen, kunt u bij ons terecht! Neem dus snel contact met ons op!

Bel Spruijt Pallethandel Ritthem

Spruijt Pallethandel: dé grootste voorraad pallets in Zeeland

Vraag naar onze verschillende pallets